Namn:

Bor i skogen med mina två dalmatinrar Birk och Mio, hästarna Fandango, Chica, Broszka och Aéreo, samt katterna Pojken och Simpson, tuppen Tuppen och så min sambo Martin också förstås!

tisdag, december 02, 2008

Tre sätt att slita på ett parkettgolv

Att hundar sliter på golven är väl ingen nyhet, men vissa hundar sliter nog mer än andra... Speciellt om de är två. Här kommer de prickiga hundarnas bästa golvslitningstips:

1. Lek tafatt med polaren runt matbordet. Galoppera runt efter varandra, varva med lite tvärnitar och stå o stirra på varandra från varsin ände av bordet innan ni startar med en rivstart med klorna som dubbskor.

2. När matte/husse säger de magiska orden "ut o kissa" så flyg upp från sovande ställning i soffan och iväg på golvet med benen i full galopp innan du ens landat. Man halkar lite men får snabbt grepp med de fantastiska klorna.

3. Busa med en grej i munnen och spring fram och tillbaka på golvet i såpass hög hastighet att mattan kanar ihop till en liten hög och drar med sig soffbord och soffa i bara farten. Varvas självklart med tvärnitar.

Roligt har de iallafall :-)