Namn:

Bor i skogen med mina två dalmatinrar Birk och Mio, hästarna Fandango, Chica, Broszka och Aéreo, samt katterna Pojken och Simpson, tuppen Tuppen och så min sambo Martin också förstås!

tisdag, juli 24, 2007

valpträff, prickiga bilder...

Nu är det väldigt längesedan jag skrev här, ska försöka göra en uppdatering så här kommer en hel radda inlägg förhoppningsvis...
Den 30 juni var det "valpträff" för dalmatinrarna, Birk och Mio är ju syskon fast från två kullar och det var dessa två kullar som hade gemensam träff hemma hos uppfödarna. Självklart var mamma Signe och pappa Albin också med. Vi tog bara med Birk dit, dels var Mio dålig på morgonen (han var slö o konstig, tror att han hade ont i magen) och dels så ville jag bara kunna slappna av och njuta tillsammans med Birk. 4 kullsyskon till Birk och 1 kull-bror till Mio kom. Det var jätteroligt att träffa dem. Vi började med en promenad i skogen med de 8 dalmatinrarna (man blev nästan yr av alla prickar) och sedan satt vi o grillade och åt i trädgården med alla 8 springande lösa runt oss. Det gick jättebra! Det var väldigt roligt att träffa allihop för man såg verkligen likheterna mellan dem. Samtliga mattar o hussar blev väldigt glada över att se att alla de andra hundarna också var koppeldragare ;-). Mios bror var väldigt lik Mio både i utseende o sätt (förutom det arga för han var bara glad hela tiden), det var så tydligt att han var yngre än de andra och fortfarande en clownig, inställsam valp.
Martin var med och tog en massa foton, jag lägger in några här, många prickar är det...

Vi började med en skogspromenad först längs vägen i koppel och sedan de som gick att släppa lösa i skogen (dvs Birk och en annan jaktgalen syster fick vara i koppel... Det var iallafall en till som älskar jakt :-))
Här nedan ligger de stolta föräldrarna Albin och Signe och betraktar sina barn, de såg rätt nöjda ut. Albin till höger o Signe till vänster i bild.

Nedanför är Birks kullbror Freddy.

Nedanför är Mios kullbror Skorpan (kallas Miro :-)). Visst är de lika!

Diverse prickiga hundar...

Som hade koll på maten...

och som även fick smaka lite...

många prickar var det som sagt...